Getyoga
Getyoga
Getyoga
Getyoga
Göra Aktiviteter

Yoga med getter

Nu kan du uppleva den nya yogatrenden även här i Bjurholm hos Häggströms jordgubbar. Kombinera ditt yogapass med självplock av jordgubbar och du har ett oförglömligt sommarminne.

Getyoga har spridit sig från USA till resten av världen. Det är en relativt ny yogatrend och har bara funnits några år i Sverige och då bara i södra Sverige.
Nu har den kommit till Norrland och till HÄGGSTRÖMS JORGUBBAR i Provåker (Bjurholm). Odlingen ligger 15 km utanför Bjurholm och är endast självplock.

Skulle du vilja plocka jordgubbar i samband med yogaklassen går det bra att ordna men vi måste få veta det i förväg så att vi vet att det finns bär att plocka. Tillgången på jordgubbar är det inte vi som rår över utan vädrets makter styr där.

Getyoga är en härlig form av yoga. Den passar alla, gammal som ung. Du behöver inte alls ha yogat förut eller vara mjuk. Vi gör lätta övningar i hagen tillsammans med killingarna.
Försök att tänka dig hur det skulle vara att sita på en yogamatta mitt i naturen under björkarna med skuttande killingar omkring dig. De kommer fram och vill kela lite. Kanske vill de också ge dig en mjuk ryggmassage medan de nafsar kärlekstörstande på dig eller dina kläder.
Det är lätt att tro att getyoga bara är någon ny konstig form av yoga eller bara en kul grej som inte har så mycket att göra med "riktig" yoga, men det har det faktiskt. Yoga handlar ju väldigt mycket om att kunna vara i nuet och inte ha tankarna så mycket i då och sen. Du ska få känna att det är inte lätt att fundera på nått annat när du har dessa nyfikna småttingar skuttande runt och kanske på dig.