Grönåkers Farm
Grönåkers Farm
Grönåkers Farm
Göra Aktiviteter Hälsa, spa

Grönåkers Farm

En konferens- och islandshästgård med avel, turridning, träningsmöjligheter och SPA. Ridturerna varar allt ifrån en timme till flera dagar och går i varierad terräng. Turerna går även att kombinera med övernattning. Man bor då på gården, i rum eller stuga (två bäddar i varje rum/stuga).

Farmen är placerad i byn Grönåker knappt 50 km från Bjurholms samhälle med utsikt över till Västernorrlands län. Här erbjuds skräddarsydda konferenser, ridläger, ridweekend samt olika ridturer.

Grönåkers Farm, som startade 1996, är ett auktoriserat turridningsföretag med godkänd anläggning och med ett brinnande intresse för islandshästen och dess utveckling.

Det finns nu också en ny möjlighet för dig som vill uppleva Islandshästarna och naturen utan att rida. Gårdsbesök med familjen erbjuds då för att på så vis uppleva Islandshästarna under en rogivande vandring genom byn.

Grönåkers Farm är idag också en hälsodestination för ökat välmående, återhämtning och avkoppling. Med eget gym, personlig tränare och rogivande natur är detta det optimala besöksmålet för dig som vill träna, må gott och samtidigt njuta av livets goda sidor.

Varför inte boka in något av de olika färdiga paket som erbjuds på hemsidan och gör ett oförglömligt besök med dina vänner, din partner eller med ledningsgruppen på företaget för en trevlig upplevelse i avkopplande miljö?