Glamping med getter
Glamping med getter
Glamping med getter
Bo

Glamping i gethage

Nu kan du lyxcampa i en gethage under vajande björkar bland sällskapliga yogakillingar. Kombinera glampingen med getyoga för att få en minnesvärd upplevelse!

Killingarna är bara 4-7 månader gamla. Efter att du bekantat dig med killingarna under en getyogaklass, checkar du/ni in i ett lyxigt inrett tält inne i gethagen. Vi bjuder på fika i caféet efter yogaklassen. Det går naturligtvis lika bra att du/ni tar med dig/er godbiten till den upphöjda tältaltanens utemöbler inne i gethagen för att njuta av naturens ljud och vila ögonen på de betande killingarna. Eller kanske vill du stanna själv med de små killingarna och kela en stund, när alla andra yogisar lämnar hagen.
Vid middagstid traskar du upp till caféet och hämtar middagskorgen som innehåller ingredienser och recept hur du tillagar maten på murrikkan som står på altanen.
Så småningom kryper du ner i den sköna sängen. Du låter naturens ljud vagga dig till söms. Mysigt även om det skulle regna, tältet är vattentätt. Känns det lite kyligt eller vill du/ni bara ha lite mer mys, slår du/ni på den lilla elkaminen. När du så småningom vaknar och känner för frukost, tar du fram frukostkorgen du fick med dig på kvällen och nu står i det lilla kylskåpet i tältet. Kanske myser du en stund med killingarna medan kaffet rinner ner.
Innan du lämnar oss, stannar du till på vårt café för våfflor med jordgubbssylt och grädde så du orkar ta dig vidare på färden.

Vi lovar, du får en helt unik och minnesvärd upplevelse hos oss och våra charmiga killingar!