Bjurholms besökarservice

Bjurholms besökarservice kommer att vara öppen med turistinformation och tips liksom de senaste åren. Välkomna till Besökarservicen för att ta del av tips om allt vackert och intressant som finns i kommunen och regionen!

Kommunens besökarservice bemannas vardagar av en handledare/bjurholmsvärd och två ferieungdomar/bjurholmsvärdar. Ferieuppdraget för ungdomarna är två veckor per period och ungdom. Helgtid bemannas Besökarservicen av Bjurholmsvärdar.

Under sommaren kommer det att ske ett antal aktiviteter vid ladan och om er verksamhet/förening är intresserad utav att finnas vid ladan någon av dessa dagar och visa upp verksamheten lite mer eller ansvara över någon aktivitet är ni välkomna att kontakta personalen i Besökarservicen.

Under Besökarservicens öppethållande kommer även facebooksidan att fyllas med tips och aktuell information.

Facebook

Välkommen in!

Öppettider:
Vecka 27 till 32  Måndag – söndag kl. 10.00–16.00
1 - 2 juli 
             Helgöppen under Bjurholmsdagarna kl.10.00 - 16.00                                  

Arrangemang
Är det så att ni kommer att arrangera någonting under sommaren som fler bör få vetskap om? Tänk då på att ge information till kommunen i tid och till dem som arbetar i ladan under sommaren så att information kan läggas ut på hemsidan och personalen i ladan kan ge korrekta svar till alla besökare.

 

Du vet väl om att du kan hyra cykel i Bjurholm under sommaren?

Hyr en cykel i Besökarservicen och upplev Bjurholms natur från cykelsadeln samtidigt som du enkelt kan besöka något av våra fina och trevliga besöksmål. 

Kontakt: 070-633 42 29 (1 juli till 13 augusti) måndag – söndag kl. 10.00–16.00